Maak je eigen mala

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE WORKSHOP OP ZONDAG 2 JUNI, zie Agenda

Altijd al je eigen mala willen maken? 

 

📿Welkom bij de magische workshop “Maak je eigen mala”. Tijdens deze workshop zullen we samen een prachtige mala creëren, gevuld met de kracht en energie van edelstenen. Elke steen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en helende werking, en door deze te combineren met knoopjes tussen de steentjes, zal jouw mala een prachtig hulpmiddel worden bij meditatie en het vinden van innerlijke rust. Laat je leiden door intuïtie en creativiteit en laat de energie stromen terwijl we samen een prachtige mala creëren!

📿Voordat we beginnen, nodig ik je uit om tijdens een geleide meditatie (naast deze hobby ben ik ook yoga docent) een intentie te zetten voor jouw mala. Dus.. Wat is je doel? Welke energie wil je aantrekken? Dit zullen we in gedachten houden terwijl we de knopen leggen en elke edelsteen toevoegen. Elke kraal en knoop die je toevoegt zal een mooie herinnering zijn aan deze workshop en de intentie die je hebt gezet. Je maakt je Mala extra bijzonder met een mooie edelsteenhanger of kwastje waarbij je de keuze hebt uit een ruim assortiment.

📿Je hebt een keuze uit diverse edelsteenkralen zoals Rozenkwarts, Amethist, Tijgeroog, Lapis Lazuli, en nog veel meer…

📿Door het rijgen maak je je hoofd echt even helemaal leeg. De kralen helpen als het ware om je bewustzijn te aarden. Ook krijg je informatie over edelstenen en hun energetische werking.

📿De boeddhistische mala telt 108 kralen, of de afgeleide hiervan, 54 of 27 kralen. Je kunt ervoor kiezen om een mala te maken met 54 of 108 kralen, hier zijn verschillende workshops voor gezien een mala met 108 kralen meer tijd kost om te maken, zie agenda voor de verschillende datums. 

📿Laat jezelf leiden door je intuïtie en creativiteit en laat deze workshop een prachtige en spirituele ervaring zijn waarin je op een fijne manier in contact komt met jezelf.

📿Ben je nieuwsgierig of enthousiast geworden, heb je een vraag of interesse stuur dan een mail Contact

 

"Through releasing and quieting the mind,

meditating with a mala teaches patience, wisdom,

and the beauty of surrender in life."