Retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt recht om je bestelling 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het aangetekend retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Touch of Spirit geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@touchofspirit.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Ons retourbeleid is niet van toepassing als je om welke reden dan ook de levering hebt geweigerd en/of een verkeerd adres hebt opgegeven, en/of afwezig was tijdens de levering en/of de ophaalinstructies van de koerier niet hebt opgevolgd. In elk van deze gevallen worden terugbetalingen niet toegepast.

Uitzondering maatwerk
Producten die je via deze webwinkel koopt met de opmerking "Maatwerk" worden op maat, volgens de door jou ingevoerde specificatie, gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Uitzondering verzegelde producten
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Afgeprijsde artikelen

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Sale artikelen kunnen niet terugbetaald of geruild worden.