Het verhaal achter Touch of Spirit

Mijn liefde voor edelstenen is er altijd al geweest, als kind werd ik al aangetrokken als ik een kraam of winkel zag met edelstenen. Later is het gaan groeien en tijdens mijn yogalessen begon ik steeds meer te voelen en begrijpen zowel fysiek als spiritueel. Ik ontdekte hoe belangrijk het is om in verbinding te staan met jezelf en de wereld om mij heen. Edelstenen begonnen daarin een steeds grotere rol te spelen in het balanceren van mijn energiebanen (chakra's) en het stimuleren van een diepere spirituele connectie. Voor mij is het meer dan alleen een hobby of creatieve bezigheid geworden, het is een spirituele en liefdevolle manier van leven geworden die ik graag deel. Het maken en dragen van mijn eigen mala gaf me enorm veel vertrouwen, kracht en rust en helpt mij tot op de dag van vandaag bij mijn yoga en meditatie oefeningen. Door mijn enthousiasme mocht ik voor steeds meer mensen een mala of armbandje maken en zo is “Touch of Spirit” ontstaan.

Het werken met edelstenen

Het werken met kralen en edelstenen heeft voor mij een helende werking. Het creëren van mala’s en armbandjes is een proces dat ik met veel liefde en aandacht uitvoer. Het is niet zomaar een kwestie van kralen rijgen, maar een manier om positieve energie en intenties in het sieraad te verweven. Elk stuk dat ik maak, draagt een stukje van mijn eigen liefde en positieve energie.

De kracht van edelstenen

Naast de spirituele aspecten, ben ik ook enorm gefascineerd door de schoonheid en kracht van edelstenen. Elke steen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en werking, en ik vind het geweldig om te leren over de verschillende stenen en hun specifieke krachten. Het combineren van verschillende edelstenen in mijn mala’s en armbandjes is dan ook een manier om de helende en beschermende eigenschappen van de stenen te versterken.

Dankbaarheid

Het is voor mij een fantastisch gevoel om met mijn handen iets moois te creëren dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een diepere betekenis en boodschap met zich meedraagt. Ik hoop dat mijn mala’s en armbandjes anderen kunnen inspireren en ondersteunen in hun spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling. Ik voel me tot op de dag van vandaag vereerd dat ik dit met zoveel liefde, passie en intentie voor anderen mag maken, daar word ik oprecht gelukkig van en ben ik erg dankbaar voor.

Warme groet van Annet